Frakt- och leveranspolicy

Frakt- och leveranspolicy

I vår webbutik strävar vi efter att leverera din beställning så snabbt som möjligt. Vi vill dock informera dig om att våra leveranstider kan vara något längre än vanligt. Detta beror på att vi noggrant letar efter de bästa lösningarna för att leverera dina produkter klimatneutralt. Det är viktigt för oss att bidra till att skydda vår miljö, och därför vidtar vi extra åtgärder för att hålla vår ekologiska fotavtryck så liten som möjligt. Vi ber om förståelse och tålamod i denna fråga.

Varje beställning behandlas inom 24 timmar och den genomsnittliga leveranstiden är 7-14 dagar.

Alltid gratis frakt!

En trevlig shoppingupplevelse är alltid vår främsta prioritet, därför erbjuder vi våra kunder gratis frakt och tar på oss kostnaderna. Varje beställning levereras till hemmet 100% gratis. På så sätt kan våra kunder njuta av en optimal service samtidigt som de gör något för vår planet!

Spåra din beställning

Kan du inte vänta med att få din beställning och vill du helst ha den levererad direkt? För att ändå ge dig den känslan kan du spåra din beställning via vår Track & Trace-sida. Du kan spåra Track & Trace online från 2-3 dagar efter din beställning, så att du exakt vet när du kan förvänta dig dina beställningar hemma.

Klimatneutral leverans

Vi strävar efter att minska vår påverkan på miljön och strävar efter klimatneutrala leveranser. Det innebär att vi kompenserar för CO2-utsläppen från våra leveranser genom investeringar i förnybar energi och gröna initiativ. När du handlar hos oss bidrar du indirekt till dessa ansträngningar för att göra vår planet grönare.

Bra valuta för pengarna

I vår webbutik strävar vi efter att erbjuda produkter med bästa möjliga värde för pengarna. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter till rättvisa priser, så att du får valuta för dina pengar. Vi väljer våra leverantörer och produkter noggrant för att säkerställa att de uppfyller våra höga kvalitetsstandarder. Vi vill att du ska vara nöjd med ditt köp och ha långvarig glädje av det.

Kundvänlighet

Din tillfredsställelse som kund är vår högsta prioritet. Om du har frågor om leveransen av din beställning eller speciella förfrågningar, kontakta vår kundservice. Vårt team finns här för att hjälpa dig och svara på dina frågor.

Vi uppskattar ditt stöd för vår strävan efter klimatneutrala leveranser och erbjudande av produkter med bästa möjliga värde för pengarna. Tack så mycket för ditt köp i vår webbutik!

Har du frågor om din beställning?

Har du frågor om din beställning? Vi rekommenderar att du först tar en titt på vår sida med vanliga frågor. Finns inte din fråga där?