Returpolicy

Returpolicy


I vår webbshop vill vi att du ska vara nöjd med ditt köp. Om du av någon anledning inte är nöjd med den produkt du har fått, erbjuder vi en bytes- och returpolicy för att göra ditt köp så problemfritt som möjligt. Läs följande information noggrant och kontakta vår kundtjänst om du har några frågor.

Nöjdhet är vår högsta prioritet. Om du av någon anledning inte är nöjd med ditt köp erbjuder vi dig möjligheten att returnera produkten inom 14 dagar efter mottagandet.

Nedan hittar du stegen för att returnera en produkt:

      1. Kontakta oss via vår kundtjänst. Ange ditt ordernummer och anledningen till returen i ditt meddelande. 2. Vi skickar sedan returadressen och returformuläret till dig.


      2. Vi kommer sedan att skicka dig returadressen och ett returformulär. Se till att du skickar ditt paket med Track & Trace.

** Vi behöver ett spårningsnummer för returförsändelsen. Utan spårningsnumret kan vi inte kontrollera paketets spårningsuppgifter och tillhandahålla lämplig service. **

 

  1. Förpacka produkten noggrant och skicka den till adressen du har fått från oss. Se till att produkten returneras i sitt ursprungliga skick och i originalförpackningen.

  2. Vi återbetalar köpesumman inom 14 dagar efter att returen har mottagits till det angivna kontonumret.

Observera: Ångerrätten gäller endast för produkter som returneras i originalskick och i originalförpackning. Om produkten eller förpackningen är skadad kan vi inte acceptera returen och återbetalar inte kostnader.

Returadress:

Kontaktperson: Wang Maoqin

Adress: Lane 1177, Jianlan Road, Meixu Street, Yinzhou District,

Stad: Ningbo

Postnummer: 315100

Provins: Zhejiang

Land: Kina

Tel: 15314571683

Vi hoppas att du är nöjd med ditt köp, men om inte så hjälper vi dig gärna med returen av produkten. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor angående vår returpolicy.

Om produkten är skadad eller om förpackningen är mer skadad än vad som är nödvändigt för att testa produkten kan vi debitera dig för värdeminskningen av produkten. Var därför försiktig med produkten och se till att den är väl förpackad när du returnerar den.

Observera: Du ansvarar för returfraktkostnaderna. Se till att försändelsen skickas rekommenderat med en spårningskod så att vi kan erbjuda en korrekt service.